+

Maximaal ontspannen

Wat zijn onze diensten?

Maximaal ontzorgd verzorgt aanvullende mantelzorg, en streeft ernaar mensen te helpen bij het uitbreiden van hun sociale netwerk.

Wat kunnen wij voor u doen:

Licht huishoudelijk werk

We worden allemaal ouder, gelukkig maar!  Alleen soms brengt dit wat ongemakken met zich mee en is het fijn als er iemand is die u even kan helpen met de huishoudelijke taken. Een boodschapje doen, stofzuigen, een wasje draaien, uw huisdier verzorgen, u begeleiden naar een afspraak, helpen met uw administratie, of koken. Op deze manier kunt u zo lang mogelijk, plezierig thuis blijven wonen.

Gezelschap

‘Samen is altijd leuker dan alleen’

Om eenzaamheid tegen te gaan is persoonlijke aandacht belangrijk. Iedereen heeft hier behoefte aan in meer of mindere mate. Een kopje koffie, een wandelingetje, samen fietsen, een spelletje doen, een museum bezoeken of samen lunchen, alles is mogelijk in overleg. Zo kunt u blijven genieten van de mooie dingen in het leven.

Hulp bij het uitbreiden van het sociale netwerk

Wij van Maximaal ontzorgd zijn er graag voor u, maar wij ondersteunen ook graag bij het uitbreiden van het sociale netwerk en -activiteiten zodat u nog meer van de mooie dingen in het leven kunt genieten. Wij kunnen samen kijken waar de interesses liggen, helpen met eventuele inschrijvingen en gaan de eerste paar keren mee wanneer dat gewenst is. 

Steun en toeverlaat

Met uw naasten deelt u (bijna) alles, de mooie momenten, uw zorgen en u helpt elkaar waar nodig. Met Maximaal ontzorgd komt er iemand bij waar u deze dingen mee kunt delen. Iemand waar u op kunt rekenen, die kan helpen, die uw zorgen deelt en die zorgt voor gezelligheid en mooie momenten. Zo staat u er niet alleen voor. Uiteraard in overleg met alle partijen delen wij wanneer dat gewenst is kort even informatie over hoe het gaat, hoe het bezoek verlopen is en of er nog bijzonderheden zijn.

Tijdelijk extra hulp

Soms worden we ziek, breken we iets of hebben we tijdelijk wat extra hulp nodig. Maximaal ontzorgd kan snel voorzien in deze tijdelijke ondersteuning op het gebied van bijvoorbeeld huishoudelijke taken, koken, gezelschap of doktersbezoekjes. Wij helpen u zo snel mogelijk weer op de been!

Respijtzorg

Iedereen zit er wel eens helemaal doorheen. Het is soms heel heftig om voor iemand te zorgen die dicht bij u staat. En naast mantelzorger bent u ook nog eens ouder, partner, werknemer en vriend(in). Dan is het fijn dat er iemand is om de zorg mee te delen zodat u niet overbelast raakt en ook nog kan genieten van de mooie momenten samen. 1 Vaste medewerker kan de zorg (tijdelijk) van u overnemen zodat u ook even tijd voor uzelf heeft en even op adem kunt komen.

Maximaal shoppen

Maximaal lekker koken

Maximaal gezelligheid

Maximaal koffieleuten

Maximaal een luisterend oor

Maximaal zorgzaam

Andere wensen?

  • Bel ons dan, in overleg is er heel veel mogelijk.
  • Tijdelijke hulp is uiteraard ook mogelijk, wij kunnen snel schakelen.
  • Maximaal ontzorgd levert geen medische diensten.