+

Maximaal genieten

Intakegesprek

Tijdens een eerste intakegesprek bespreken we zorgvuldig welke hulp of aanvullende mantelzorg u nodig heeft  voor wat betreft taken, uren of dagen. Op basis daarvan kunnen we een geschikte medewerker voor u gaan zoeken. Ons uitgangspunt is dat u hulp krijgt van 1 vertrouwd persoon.

Ook wanneer u al binnen 1 of enkele dagen hulp nodig heeft kunnen wij dit voor u verzorgen, eventueel met een tijdelijke hulp totdat wij iemand voor de gehele periode of voor vast gevonden hebben.

Bel 06 – 2804 8474 voor een eerste kennismakingsgesprek of vul het aanvraagformulier in. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met u op.

Maximaal ontzorgd 
is er voor jullie

Maximaal vertrouwd gevoel

Kennismakingsgesprek

Wij zoeken iemand die bij u past, iemand die aansluit bij uw wensen en met wie u een fijne klik heeft. Wanneer wij deze persoon gevonden hebben plannen wij vrijblijvend een kennismakingsgesprek met alle betrokkenen in. Bij een positief gevoel kunnen wij desgewenst de verdere samenwerking snel definitief maken. Ons streven is dat er 1 vast persoon bij u komt, zodat u steeds een vertrouwd gezicht ziet.

Wie komen u helpen?

Onze medewerkers zijn er voor u, maximale hulp en gezelligheid aan huis in de breedste zin van het woord. Onze medewerkers beschikken allemaal over een VOG (verklaring omtrent goed gedrag), zijn fijne, vrolijke mensen en hebben allemaal ervaring in het ontzorgen van anderen. Daarnaast krijgen ze van ons vele handvaten en hulp om te ondersteunen bij het uitbreiden van uw sociale netwerk.

Onze medewerkers vallen onder de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Dit houdt in dat zij niet in loondienst zijn bij ons en wij dus geen werkgeverslasten betalen. Hierdoor kunnen wij onze tarieven aantrekkelijk houden, echter vanwege deze regeling mogen onze medewerkers niet meer dan 3 keer per week bij u thuis aanvullende mantelzorg verlenen. Mocht u voor meer dagen hulp willen dan zetten wij meerdere medewerkers in zodat wij toch de hulp kunnen bieden die u wenst.

Coronavirus

Wij houden de berichtgeving en ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen alle regels nauwkeurig op. Het is echter heel belangrijk dat we er juist in deze tijd voor elkaar zijn. Dat we voor elkaar zorgen en dat we elkaar helpen waar nodig. De aanvullende mantelzorg zal gewoon door gaan en daar waar nodig treffen wij de nodige maatregelen.

Verbeterpunten

Wij doen onze uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Echter zijn er vast en zeker punten die wij nog beter zouden kunnen doen. Wij horen deze verbeterpunten heel graag van u zodat wij onze aanvullende mantelzorg nog verder kunnen optimaliseren. Zou u hierover een e-mail willen sturen of willen bellen met telefoonnummer:
06 – 2804 8474